رویـدادهـا
برگزاري چهارمين كارگاه ديپلماسي علم و فناوري طي سال جاري

چهارمين كارگاه آموزشي ديپلماسي علم و فناوري صبح امروز چهارشنبه 1 بهمنماه 93 با حضور جمعي از مديران ادارات وزارت امور خارجه و رايزنان نمايندگيهاي جمهوري اسلامي ايران در كشورهاي مختلف در برج فناوري پارك فناوري پرديس برگزار شد.
بهگزارش روابط عمومي پارك، در ابتداي اين نشست كه با حضور مهندس بيرنگ معاون امور بينالملل و تبادل فناوري معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري همراه بود، مهندس صفارينيا رييس پارك فناوري پرديس به مقايسه الگوي جذب دانشآموختگان كشورهاي توسعهيافته با ايران پرداختند و پارك فناوري پرديس را مركزي براي كارآفريني شركتهاي دانشبنيان براي دانشآموختگان دانشگاهي و تسهيل فعاليت فناوران و كارآفرينان حوزه فناوري دانستند.
ايشان با تشريح روند سرمايهگذاري در پارك به سرمايهگذاري 5 هزار ميليارد ريالي بخش خصوص در پارك اشاره كردند و اين حجم از سرمايهگذاري را در مقايسه با سرمايهگذاري 500 ميليارد ريالي دولت قابل توجه خواندند.
مهندس صفارينيا در پايان به معرفي طرحهاي ملي و بينالمللي پارك فناوري پرديس از جمله؛ جايزه مصطفي(ص)، برگزاري 100 استارتاپ ويكند، دبيرخانه شبكه تبادل و انتقال فناوري كشورهاي عضو D8، نمايشگاه بينالملليINOTEXT و شبكه فنبازار ملي ايران پرداختند و برنامههاي مرتبط با اين طرحها را تشريح نمودند.
در چهارمين كارگاه آموزشي ديپلماسي فناوري مهندس علايي طباطبايي مديركل دفتر تبادل فناوري معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري، به معرفي ساختار و حمايتهاي معاونت علمي و فناوري پرداختند.
ايشان با معرفي بخشهاي مختلف معاونت امور بينالملل و تبادل فناوري، وظايف بخشهاي مورد اشاره را در حمايت از تبادلات فناوري و ديپلماسي فناوري تشريح كردند. در خلال سخنان ايشان موضوعاتي از قبيل ارائه خدمات مشاورهاي صادراتي، بهرهبرداري از ظرفيتهاي نهادهاي بينالمللي در حوزه فناوري مانند ايسسكو، بانك توسعه اسلامي و كامستك، و حمايت از شبكهها و برنامههاي تسهيلگر مورد بررسي قرار گرفت.
مهندس علايي در ادامه از امضاي برنامه اقدام مشترك با وزارت امورخارجه و پيشنهاد طراحي سازوكاري براي استفاده از ظرفيت ديپلماتيك سفرهاي خارجي رييس جمهور در امر تبادل فناوري و تهيه طرح توسعه ديپلماسي علم و فناوري و ارائه آن به شوراي عالي انقلاب فرهنگي خبر دادند.
همچنين در اين دوره آموزشي، مهندس احمدي مدير امور بينالملل مركز همكاريهاي فناوري و نوآوري رياستجمهوري با موضوع آشنايي با ديپلماسي علم و فناوري به ارائه مطلب پرداختند. سخنراني دكتر اسديفرد رييس كارگروه صنعت و بازار ستاد ويژه توسعه فناوري نانو در خصوص توسعه فناوري نانو در ايران آخرين سخنراني اين برنامه بود.
در پايان چهارمين كارگاه آموزشي ديپلماسي علم و فناوري ميهمانان از نمايشگاه دائمي محصولات فناورانه كشور و دو شركت دانشبنيان؛ توسن تكنو و الكترونيك برتر بازديد كردند و از نزديك با توانمنديهاي پارك فناوري پرديس در حوزه توليد محصولات دانشي آشنا شدند.
دسترسی سریع به این مطلب

نشانی: تهران، کیلومتر 20 جاده دماوند، منطقه فناوری پردیس، مجتمع سراج
کد پستی: 1654120837

تلفن: 76250250 _ 021

نمابر: 76250100 _ 021
E-mail: info@techpark.ir

website:iiid.tech